Kumaha Email Marketing Outbound Tiasa Ngadukung Tujuan Marketing Anjeun

Pamasaran inbound anu saé. Anjeun nyieun kontén. Anjeun ngajalankeun pangunjung kana halaman wéb anjeun. Anjeun ngarobih sababaraha patalimarga éta sareng ngajual produk sareng jasa anjeun. Tapi… Kanyataanna nyaéta langkung hésé tibatan anu kantos kéngingkeun hasil Google halaman munggaran sareng ngajalankeun lalu lintas organik. Eusi pamasaran janten kompetitif. Jangkauan organik dina saluran média sosial terus turun. Janten upami anjeun ogé perhatoskeun yén pamasaran inbound henteu cekap deui, anjeun kedah

PRISM: Kerangka Pikeun Ngaronjatkeun Konversi Média Sosial Anjeun

Kanyataanna nyaéta anjeun biasana henteu ngajual dina saluran média sosial tapi anjeun tiasa ngahasilkeun penjualan tina média sosial upami anjeun nerapkeun prosés tungtung nepi ka akhir. Kerangka kerja PRISM 5 urang mangrupikeun prosés anu tiasa anjeun anggo pikeun ningkatkeun konvérsi média sosial. Dina tulisan ieu kami badé ngajelaskeun kerangka 5 léngkah sareng ngalangkungan conto alat anu tiasa anjeun anggo pikeun unggal léngkah prosés. Ieu PRISM: Pikeun ngawangun PRISM anjeun

5 Alat Anu Bakal Ngaronjatkeun Hasil Anjeun tina Blogging

Blog tiasa janten sumber lalu lintas anu hébat kana halaman wéb anjeun, tapi peryogi waktos pikeun nyiptakeun tulisan blog sareng urang henteu teras-terasan kéngingkeun hasil anu dipikahoyong. Nalika anjeun ngadamel blog, anjeun badé pastikeun anjeun nampi nilai maksimal tina éta. Dina tulisan ieu, kami parantos ngagariskeun 5 alat anu bakal ngabantosan ningkatkeun hasil tina blogging, ngarah langkung seueur lalu lintas sareng, pamustunganana, penjualan. 1. Nyiptakeun Citra anjeun Nganggo Canva Gambar gambar