Naha Snapchat nyaéta Revolusi Marketing Digital

Angka-angka na luar biasa. #Snapchat ngaraoskeun langkung ti 100 juta pangguna aktif unggal dinten sareng langkung ti 10 milyar pintonan video sadidinten, sakumaha data internal. Jaringan sosial janten pamuter konci dina kahareup pamasaran digital. Kusabab diluncurkeun taun 2011 jaringan ephemeral ieu parantos gancang tumuh, utamina diantara generasi asli digital tina pangguna hénpon hungkul. Éta mangrupikeun platform média sosial anu caket-caket anjeun sareng tingkat Dursasana anu pikaresepeun. Snapchat nyaéta jaringan