Tumpukan Tech Pamungkas pikeun Pemasar Anu Luhur

Di 2011, pengusaha Marc Andreessen kasohor nyerat, parangkat lunak téh tuang dunya. Ku sababaraha cara, Andreessen leres. Pikirkeun sabaraha alat parangkat lunak anu anjeun anggo unggal dinten. A smartphone tunggal tiasa gaduh ratusan aplikasi perangkat lunak di dinya. Sareng éta ngan ukur hiji alat leutik dina saku anjeun. Ayeuna, hayu urang nerapkeun ideu anu sami kana dunya bisnis. Perusahaan tunggal tiasa nganggo ratusan, upami henteu rébuan, solusi parangkat lunak. Ti mimiti kauangan dugi ka manusa