Kecerdasan Ponggawa (AI) Sareng Revolusi Pamasaran Digital

Pamasaran digital mangrupikeun inti tina unggal bisnis ecommerce. Éta biasa nyayogikeun penjualan, ningkatkeun kasadaran merek, sareng ngahontal palanggan anyar. Nanging, pasar ayeuna jenuh, sareng usaha e-commerce kedah kerja keras pikeun ngéléhkeun persaingan. Henteu ngan éta-aranjeunna ogé kedah ngalacak tren téknologi pangénggalna sareng nerapkeun téknik pamasaran saluyu. Salah sahiji inovasi téknologi pang anyarna anu tiasa merevolusikeun pamasaran digital nyaéta kecerdasan buatan (AI). Hayu urang tingali kumaha. Masalah Penting Sareng Ayeuna