3 Wewengkon Parobihan pikeun Platform Paménta-Sisi di 2017

Aman pikeun nyatakeun yén 2016 janten pamundut postingan per detik (QPS) pikeun Paménta-Sisi Platform (DSP) sareng solusi mésér média lintas-kanal. Naha DSP tiasa nyetir pisibilitas 500,000 kesan / detik atanapi 3 juta kesan / detik, kasadiaan kanggo pameseran janten kirang tina pembeda kalapa dina sadaya platform mésér média cross-channel. Kiwari, kaseueuran mérek nganggap yén DSP kedah otomatis diintegrasikeun sareng sadaya bursa iklan utama bari nganteurkeun jangkauan lintas-saluran kalayan sahenteuna