3 Alesan Kuring Hosting Wébinar Kuring sareng ReadyTalk

Kuring mimiti dikenalkeun ka ReadyTalk saatos dilebarkeun webinar sareng GoToWebinar. Abdi gaduh 3 tamu dina acara éta ti Denver, San Fransisco, sareng London. Langkung ti 200 hadirin anu sabar sareng marahmay ngagantung di dinya nalika kami nungkulan panundaan audio sareng visual anu éksténsif. Janten kuring peryogi milarian panyadia anu ngagaduhan prasarana anu pas pikeun ngadukung kabutuhan boh anu hadir ogé anu hadir. Ieu dimana ReadyTalk unggul. Pangalaman Presenter: A Webinar ReadyTalk