Kumaha Ngawangun Budaya anu Didorong Data Pikeun Ningkatkeun Gariswanci Perusahaan Anjeun

Sataun kamari ngagaduhan implikasi di industri, sareng anjeun sigana bakal ampir teu aya parobihan kalapa. Kalayan CMOs sareng departemén pamasaran pulih tina sataun tina belanja diskalakeun, dimana anjeun investasi dolar pamasaran anjeun taun ayeuna tiasa nempatkeun deui anjeun dina pasar anjeun. Ayeuna waktosna kanggo nanem modal solusi téknologi anu disetir data leres pikeun muka konci wawasan pamasaran anu langkung saé. Sanés ruang tamu sasarengan cobbled tina potongan jati anu henteu sami sareng warna anu tos dipilih anu bénten (larutan kaluar-rak),