Kunaon Langsung ka Merék Konsumén anu Ngamimitian Ngawangun Toko Bata sareng mortir

Waktu maca: 7 menit Cara anu pangsaéna pikeun mérek nawiskeun tawaran anu pikaresepeun pikeun konsumén nyaéta motong perantara. Kirang aya anu angkat-betweens, anu kirang nyaéta biaya pameseran pikeun konsumén. Teu aya solusi anu langkung saé pikeun ngalakukeun ieu tibatan ngahubungkeun sareng anu ngalangkungan internét. Kalayan 2.53 milyar pangguna telepon pinter sareng jutaan komputer pribadi, sareng 12-24 juta toko eCommerce, pembeli henteu gumantung deui ka toko ritel fisik pikeun balanja. Nyatana, digital