Composable: Nganteurkeun Janji Personalisasi

Jangji personalisasi parantos gagal. Mangtaun-taun urang kantos nguping ngeunaan manpaatna anu luar biasa, sareng para pemasar anu milarian modalna parantos ngagaleuh larutan anu mahal sareng téknis rumit, ngan ukur mendakan kasép éta, pikeun kaseueuran, janji personalisasi langkung seueur tibatan haseup sareng kaca spion. Masalahna dimimitian ku kumaha personalisasi parantos ditingali. Diposisikan salaku solusi bisnis, éta bakal dibingkai ngaliwatan lénsa pikeun ngarengsekeun kabutuhan bisnis nalika leres