Naha 2018 Taun Ritel Pupus? Kieu Kumaha Cara Ngahématna

Barudak sareng murangkalih haté sami duka teuing ku runtuhna Toys 'R' Us, gagah industri sareng ranté ritel terakhir anu museur sacara éksklusif dina cocooan. Pengumuman penutupan toko ngaleungitkeun sagala harepan yén raksasa ritel - tempat nostalgia pikeun kolot, karajaan anu dipikahoyong pikeun barudak - tiasa disalametkeun. Anu matak langkung sedih nyaéta Toys 'R' Us tiasa disimpen. Superstore anu dieusian cocooan janten korban