Google Analytics: Metrik Laporan Penting pikeun Eusi Pamasaran

Istilah pamasaran eusi rada pikaresepeun ayeuna-ayeuna. Kaseueuran pamimpin perusahaan sareng pemasar terang yén aranjeunna kedah ngalakukeun pamasaran kontén, sareng seueur anu parantos dugi ka nyiptakeun sareng nerapkeun strategi. Masalah anu disanghareupan kaseueuran ahli pamasaran nyaéta: Kumaha cara urang ngalacak sareng ngukur pamasaran kontén? Urang sadayana terang yén ngawartosan ka tim C-Suite yén urang kedah ngamimitian atanapi neraskeun pamasaran kontén sabab anu sanés ngalakukeun éta moal motong éta.