Toko Facebook: Kunaon Usaha Leutik Kedah Di kapal

Pikeun usaha leutik di dunya ritel, pangaruh Covid-19 parantos parah pikeun jalma-jalma anu teu tiasa ngajual online bari toko fisikna ditutup. Hiji tina tilu pangecér bebas khusus henteu ngagaduhan halaman wéb anu dijalankeun ku ecommerce, tapi naha Facebook Shops nawiskeun solusi saderhana pikeun usaha alit pikeun ngajual online? Naha Ngajual Di Toko Facebook? Kalayan langkung ti 2.6 milyar pangguna bulanan, kakuatan sareng pangaruh Facebook henteu nyarios sareng aya langkung ti