Allocadia: Ngawangun, Ngalacak, sareng Ngukur Rencana Pemasaran Anjeun nganggo Kapercayaan sareng Kontrol Langkung Luhur

Tingkat pajeulitna sareng tekanan ningkatna pikeun ngabuktikeun dampak ngan ukur dua alesan kunaon pamasaran langkung nangtang dinten ayeuna tibatan anu sateuacanna. Kombinasi saluran anu langkung seueur, palanggan anu langkung terang, panyebaran data, sareng kabutuhan tetep pikeun ngabuktikeun kontribusi kana pendapatan sareng tujuan sanésna parantos ngahasilkeun tekanan dina pamasar janten perencana anu langkung bijaksana sareng pangurus anu hadé tina anggaranna. Tapi salami aranjeunna tetep nyangkut nyobian