Kumaha Kagungan Transformasi Digital sareng Hubungan Influencer

Palanggan anjeun janten langkung terang, diberdayakeun, nungtut, kauninga, sareng sesah. Taktik sareng métrik jaman baheula teu aya deui sareng jalma kumaha nyandak kaputusan dina dunya digital sareng anu nyambung ayeuna. Ku nerapkeun téknologi para pemasar tiasa sacara fundamental mangaruhan cara merek ningali perjalanan pelanggan. Nyatana, 34% transformasi digital diterangkeun ku CMO dibandingkeun ngan 19% anu dipimpin ku CTOs sareng CIOs. Pikeun pemasar, pergeseran ieu asalna salaku