Tilu Konci pikeun Ngalereskeun Masalah Téhnologi Massive Marketing

Sering teuing, téknologi janten personifikasi kasuksésan. Kuring ogé parantos salah. Tech gampang mésér sareng ku alatan éta, karasaeun pamutahiran langsung! Dékade kahiji taun 2000-an nyaéta ngeunaan inbound, janten kami balap nuju otomatis pamasaran kalayan panangan, dina lebu pesenan pameseran sareng pituduh pasti - kami sareng ngajalankeun platform anyar kami. Kami nyabok kana blinders nalika datang ka