Priming Omnichannel pikeun Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén

Teu aya patarosan perkawis éta, ritel ngalaman transformasi dinamis. Fluks anu tetep di antara sadaya saluran nyaéta maksa pangecér pikeun ngasah strategi penjualan sareng pamasaranna, utamina nalika aranjeunna caket kana Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén. Penjualan digital, anu kalebet online sareng sélulér, jelas mangrupikeun tempat anu hadé dina ritel. Cyber ​​Senén 2016 ngaku gelar pikeun dinten penjualan online panggedéna dina sajarah AS, kalayan $ 3.39 milyar dina penjualan online. Jumaah Hideung sumping

Ngungkit TV pikeun Angkat Merek

Narik palanggan anyar bari ningkatkeun gambar brand sacara umum mangrupikeun tantangan anu tetep pikeun para pemasar. Kalayan bentang média anu fragmentasi sareng gangguan multi-skrining, sesah pikeun nyaluyukeun sareng kahoyong konsumen kalayan olahtalatah anu dituju. Pemasar nyanghareupan tantangan ieu sering giliran "maledogkeun kana témbok pikeun ningali naha éta nempel", tibatan stratégi anu langkung dipikirkeun. Bagian tina strategi ieu tetep kedah kalebet kampanye iklan TV,

Évolusi Dinamis Télévisi Teraskeun

Nalika metode iklan digital sumebar sareng morph, perusahaan nyéépkeun langkung seueur artos kana iklan tipi pikeun ngahontal pemirsa anu nyéépkeun 22-36 jam nonton TV unggal minggu. Sanaos rumblings industri iklan tiasa ngakibatkeun urang percanten sababaraha taun ka pengker nyutat turunna tipi sakumaha urang terang, pariwara televisi gantina hirup, ogé, sareng ngahasilkeun hasil padet. Dina ulikan MarketShare anu anyar anu nganalisis kinerja iklan di industri sareng toko média sapertos