Kumaha Kuring Ngawangun Juta Dolar Usaha B2B Kalayan Pidéo LinkedIn

Pidéo parantos kéngingkeun tempatna salaku salah sahiji alat pamasaran anu paling penting, kalayan 85% usaha nganggo video pikeun ngahontal tujuan pamasaranna. Upami urang ngan ukur ningali pamasaran B2B, 87% pemasar video parantos ngajelaskeun LinkedIn salaku saluran anu épéktip pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi. Upami pangusaha B2B henteu ngamangpaatkeun kasempetan ieu, aranjeunna sacara serius leungit. Ku ngawangun strategi mérek pribadi dipuseurkeun kana pidéo LinkedIn, kuring tiasa mekarkeun bisnis kuring pikeun langkung ti