Smartfile: Daptar Wéb Lereskeun Solusi Berkas Anjeun

Naha anjeun ngamimitian bisnis énggal, atanapi ngaluncurkeun produk énggal, patarosan anu mimiti anjeun naroskeun nyaéta, "Saha pasar / palanggan kuring"? Sora gampang, leres? Sateuacan kuring dugi ka bagian ngeunaan urang leres-leres gagal ngajawab patarosan éta leres, hayu atuh masihan anjeun lapangan bisnis dua kalimat: SmartFile (éta kami) nyaéta perusahaan file sharing anu dirancang pikeun bisnis. Kami nawiskeun usaha ku cara anu aman sareng mérek pikeun gampang ngirim sareng nampi file. Iraha