Naon Liburan 2020 Diajar Kami Ngeunaan Strategi Pamasaran Mobile dina 2021

Éta henteu kedah ucapkeun, tapi usum liburan di taun 2020 henteu sapertos anu sanés anu urang ngalaman salaku kréativitas. Kalayan larangan ngajauhkeun sosial deui di dunya, paripolah konsumen bergeser tina norma tradisional. Pikeun pangiklan, ieu langkung ngaleungitkeun kami tina strategi tradisional sareng Out-Of-Home (OOH), sareng ngarah kana kapercayaan kana Dursasana mobile sareng digital. Salian ti ngamimitian tiheula, naékna kado kado anu teu acan pernah terjadi sateuacanna dipiharep tiasa manjangkeun liburan