Sinergi: Kumaha Pamasar Ngagaleuh Média Milik sareng Média Anu Dibayar sareng Bayaran sareng Milik

Ngubaran pamasaran mayar sareng pamasaran anu dipimilik sacara misah ngarobih pemasar, rengking sareng pendapatan. Kaseueuran pemasar ngevaluasi saluran nyalira, atanapi, ngabagi kaluar mayar, didamel, sareng pamasaran milik. Hasilna? Anjeun ngantep 50-100% tina hasil poténsial anjeun dina méja. Kuring nembe naroskeun ampir saratus CMO sareng eksekutif pamasaran: Kumaha pangaruh pamasaran organik sareng mayar sareng silih kuatkeun? Waleran aranjeunna endah pisan, sareng nyayogikeun buktos anu kuat yén para pemasar kedah milarian sareng ngamangpaatkeun sinergi

10 Hal 8 Jam di CES 2017 Diajar Kuring Ngeunaan Tech Isukan

Sapertos jelema bodo, kuring ngiringan 165,000 téknolog anu kasohor ku gadget, pemasar, influencer, hucksters, sareng anu sanés dina CES 2017 minggu kamari. Kaseueuran waktos kuring nyéépkeun jalma-jalma. Atanapi, langkung akurat, di Lyfts, Ubers, sareng taksi anu wani kana lalu lintas Vegas ti naraka dina jalan ka pendak sareng jalma. Tapi kuring nyayogikeun dalapan jam pikeun saha waé anu resep kana téknologi kedah ngalakukeun sahenteuna sakali: ngumbara di lantai gedung konvénsi utama di CES,

Naha 2016 Bakal janten Tipping Global pikeun Ékonomi Seluler

Élmuwan di Antartika anu ngaunduh kaulinan mobile. Kolot di Suriah hariwang ngeunaan murangkalih nganggo teuing téknologi. Pulo Pulo Samoa Amérika nyambung sareng 4G, sareng sherpas di Nepal ngobrolkeun dina telepon sélulérna bari ngangkut beban 75-pon. Aya naon? Ékonomi mobile ngahontal titik tipping global. Urang ngadangu angka ageung sepanjang waktos. 800 juta palanggan mobile énggal kalayan smartphone taun ayeuna, sacara global. 600 juta langkung seueur dina 2016. Tambihkeun sadayana sareng anu tos aya