Penerbit: Paywalls Kudu Maot. Aya Cara anu Langkung Saé pikeun Monetisasi

Paywalls geus jadi lumrah dina penerbitan digital, tapi maranéhna teu epektip tur nyieun halangan pikeun pers bébas. Gantina, penerbit kedah nganggo iklan pikeun monetize saluran anyar sareng masihan konsumén eusi aranjeunna ngabutuhkeun pisan haratis. Deui dina 90s, nalika penerbit mimiti mindahkeun eusi maranéhanana online, aya mecenghul sauntuyan strategi: ngan headline utama pikeun sabagian, sakabeh édisi pikeun batur. Nalika aranjeunna ngawangun ayana wéb, genre anu énggal-énggal digital-hijina

3 Strategi Téknik Top pikeun Penerbit di 2021

Sataun katukang hésé pikeun panerbit. Kumargi kaayaan huru-hara COVID-19, pamilihan umum, sareng gejolak sosial, langkung seueur jalma anu nyéépkeun seueur berita sareng hiburan dina sataun kamari tibatan anu sateuacanna. Tapi skeptisismeu kana sumber anu nyayogikeun yén inpormasi ogé parantos ngahontal jangkung sepanjang waktos, nalika gelombang misinformasi anu ningkat ngadorong kapercayaan kana média sosial komo mesin pencari pikeun ngarékam low. Dilema anu ngagaduhan penerbit ngalangkungan sagala jinis kontén anu berjuang

PowerInbox: Platform Pesen Multichannel Lengkap Pribadi, Otomatis

Salaku pamasar, urang terang yén ngalaksanakeun pemirsa anu leres ku pesen anu leres dina saluran anu leres penting, tapi ogé sesah pisan. Kalayan seueur saluran sareng platform — ti média sosial dugi ka média tradisional — sesah terang dimana diinpéstasi usaha anjeun. Sareng, tangtosna, waktos mangrupikeun sumber anu terbatas — aya deui anu langkung seueur pikeun dilakukeun (atanapi anu anjeun tiasa lakukeun), tibatan aya waktos sareng staf pikeun ngalaksanakeunana. Penerbit digital anu ngalaman tekanan ieu

3 Léngkah kana Stratégi Digital anu Kuat pikeun Penerbit anu Ngadorong Dursasana & Pendapatan

Salaku konsumén parantos ngalih kana konsumsi berita online sareng ngagaduhan seueur pilihan deui, panerbit nyetak parantos ningali pendapatanna murag. Sareng pikeun seueur jalma, éta sesah pikeun adaptasi sareng strategi digital anu leres-leres tiasa dianggo. Paywalls seueurna mangrupikeun musibah, nyetir palanggan jauh kana seueur kontén gratis. Iklan tampilan sareng kontén anu disponsoran parantos ngabantosan, tapi program anu dijual langsung nyaéta padamelan padamel sareng mahal, ngajantenkeun aranjeunna sapinuhna teu kahontal pikeun