3 Strategi Téknik Top pikeun Penerbit di 2021

Sataun katukang hésé pikeun panerbit. Kumargi kaayaan huru-hara COVID-19, pamilihan umum, sareng gejolak sosial, langkung seueur jalma anu nyéépkeun seueur berita sareng hiburan dina sataun kamari tibatan anu sateuacanna. Tapi skeptisismeu kana sumber anu nyayogikeun yén inpormasi ogé parantos ngahontal jangkung sepanjang waktos, nalika gelombang misinformasi anu ningkat ngadorong kapercayaan kana média sosial komo mesin pencari pikeun ngarékam low. Dilema anu ngagaduhan penerbit ngalangkungan sagala jinis kontén anu berjuang

PowerInbox: Platform Pesen Multichannel Lengkap Pribadi, Otomatis

Salaku pamasar, urang terang yén ngalaksanakeun pemirsa anu leres ku pesen anu leres dina saluran anu leres penting, tapi ogé sesah pisan. Kalayan seueur saluran sareng platform — ti média sosial dugi ka média tradisional — sesah terang dimana diinpéstasi usaha anjeun. Sareng, tangtosna, waktos mangrupikeun sumber anu terbatas — aya deui anu langkung seueur pikeun dilakukeun (atanapi anu anjeun tiasa lakukeun), tibatan aya waktos sareng staf pikeun ngalaksanakeunana. Penerbit digital anu ngalaman tekanan ieu

3 Léngkah kana Stratégi Digital anu Kuat pikeun Penerbit anu Ngadorong Dursasana & Pendapatan

Salaku konsumén parantos ngalih kana konsumsi berita online sareng ngagaduhan seueur pilihan deui, panerbit nyetak parantos ningali pendapatanna murag. Sareng pikeun seueur jalma, éta sesah pikeun adaptasi sareng strategi digital anu leres-leres tiasa dianggo. Paywalls seueurna mangrupikeun musibah, nyetir palanggan jauh kana seueur kontén gratis. Iklan tampilan sareng kontén anu disponsoran parantos ngabantosan, tapi program anu dijual langsung nyaéta padamelan padamel sareng mahal, ngajantenkeun aranjeunna sapinuhna teu kahontal pikeun

Paningkatan SameSite Google Nguatkeun Naha Penerbit Kedah Pindahkeun Cicih Cookies pikeun Target Audiens

Peluncuran Google SameSite Upgrade di Chrome 80 dinten Salasa, 4 Pébruari sinyal ogé kuku anu sanés dina peti keur cookie browser pihak katilu. Nuturkeun tehel tina Firefox sareng Safari, anu parantos ngahalangan cookies pihak katilu sacara standar, sareng peringatan cookie Chrome anu aya, pamutahiran SameSite langkung ngajantenkeun pamakean cookies pihak katilu anu efektif pikeun nargétkeun pemirsa. Pangaruh ka Penerbit Parobihan anu écés bakal mangaruhan vendor téknologi iklan anu ngandelkeun

Bypassing The Blockers: Kumaha Kéngingkeun Iklan Anjeun Ditingali, Diklik Dina, sareng Dipilampah

Dina bentang pamasaran ayeuna, aya langkung seueur saluran média ti kantos sateuacan. Sisi positifna, éta ngandung hartos langkung seueur kasempetan pikeun pesen anjeun kaluar. Dina sisi handapna, aya deui persaingan ti kantos pikeun narik perhatian pemirsa. Sumebarna média hartosna langkung seueur iklan, sareng iklan éta langkung ngaganggu. Éta sanés ngan ukur iklan cetak, TV atanapi iklan radio. Éta iklan pop-up online halaman lengkep anu ngajantenkeun anjeun mendakan "X" anu sesah kanggo dicabut