Paningkatan SameSite Google Nguatkeun Naha Penerbit Kedah Pindahkeun Cicih Cookies pikeun Target Audiens

Peluncuran Google SameSite Upgrade di Chrome 80 dinten Salasa, 4 Pébruari sinyal ogé kuku anu sanés dina peti keur cookie browser pihak katilu. Nuturkeun tehel tina Firefox sareng Safari, anu parantos ngahalangan cookies pihak katilu sacara standar, sareng peringatan cookie Chrome anu aya, pamutahiran SameSite langkung ngajantenkeun pamakean cookies pihak katilu anu efektif pikeun nargétkeun pemirsa. Pangaruh ka Penerbit Parobihan anu écés bakal mangaruhan vendor téknologi iklan anu ngandelkeun

Bypassing The Blockers: Kumaha Kéngingkeun Iklan Anjeun Ditingali, Diklik Dina, sareng Dipilampah

Dina bentang pamasaran ayeuna, aya langkung seueur saluran média ti kantos sateuacan. Sisi positifna, éta ngandung hartos langkung seueur kasempetan pikeun pesen anjeun kaluar. Dina sisi handapna, aya deui persaingan ti kantos pikeun narik perhatian pemirsa. Sumebarna média hartosna langkung seueur iklan, sareng iklan éta langkung ngaganggu. Éta sanés ngan ukur iklan cetak, TV atanapi iklan radio. Éta iklan pop-up online halaman lengkep anu ngajantenkeun anjeun mendakan "X" anu sesah kanggo dicabut