Edgemesh: ROI tina Speed ​​​​Loka Ecommerce salaku Jasa

Dina dunya kalapa e-commerce hiji hal anu pasti: Masalah Speed. Ulikan sanggeus ulikan terus ngabuktikeun yén situs gancang ngabalukarkeun ngaronjat ongkos konversi, drive nilai Checkout tinggi na ngaronjatkeun kapuasan customer. Tapi nganteurkeun pangalaman wéb anu gancang sesah, sareng ngabutuhkeun pangaweruh anu jero ngeunaan desain wéb sareng prasarana "ujung" sekundér anu ngajamin situs anjeun caket pisan ka konsumén anjeun. Pikeun situs e-commerce, nganteurkeun kinerja anu luhur