Kumaha Ngawangun Merek Otentik

Gurus pamasaran ngarah dunya nganyatakeun eta dina cara béda, tapi sadayana satuju yén pasar ayeuna geus asak kalawan téori, kasus, jeung carita kasuksésan dipuseurkeun kana merek manusa. Kecap konci dina pasar ngembang ieu nyaéta pamasaran otentik sareng merek manusa. Generasi Béda: Hiji Sora Philip Kotler, salah sahiji Grand Old Men pamasaran, dubs fenomena Marketing 3.0. Dina bukuna kalayan nami anu sami, anjeunna ngarujuk ka manajer pamasaran sareng komunikator anu gaduh "the