Téknologi CDN Generasi Salajengna Ngeunaan Langkung ti ngan ukur Caching

Di dunya anu nyambungkeun hyper ayeuna, pangguna henteu online, aranjeunna online terus, sareng ahli pamasaran peryogi téknologi inovatif pikeun nganteurkeun pangalaman palanggan anu kualitas. Kusabab ieu, seueur anu parantos kenal kana jasa klasik tina jaringan pangiriman kontén (CDN), sapertos cache. Pikeun anu henteu pati wawuh kana CDNs, ieu dilakukeun ku nyimpen samentawis réplika téks statis, gambar, audio sareng video dina sérver, janten waktos pangguna salajengna