Desain Interface Pamaké: Pelajaran ti lift Indianapolis

Nalika sumping ka sareng ti rapat dinten anu sanés, kuring naék kana lift anu ngagaduhan desain antaranggo ieu: Kuring nebak sajarah lift ieu sapertos kieu: Lift dirancang sareng dikirim kalayan langsung, gampang- panganteur pangguna anu kedah dianggo sapertos kieu: Sarat anyar muncul: "Kami kedah ngadukung braille!" Daripada ngadesain ulang antarbeungeut pangguna sacara leres, desain tambahan ngan saukur dieusian kana desain aslina. Syarat kacumponan.

Desain Wéb: Sanés Ngeunaan Anjeun

Naha anjeun badé ngadamel desain ulang halaman wéb ageung? Kumaha ngeunaan ngawangun deui aplikasi parangkat lunak anu clunky-tapi-kritis éta? Sateuacan anjeun teuleum, émut yén arbiter terakhir kualitas sanés anjeun, éta pangguna anjeun. Ieu sababaraha léngkah pikeun langkung paham kana kabutuhan sareng paripolahna sateuacan anjeun nyéépkeun dolar program anu berharga.