Asistén Balanja Virtual: Pengembangan Badé Salajengna dina ECommerce?

Ayeuna taun 2019 sareng anjeun lebet kana toko ritel bata-na-mortir. Henteu, ieu sanés lulucon, sareng éta sanés ketukan. ECommerce neraskeun nyandak gigitan anu langkung ageung tina pai ritel, tapi masih aya tonggoh anu teu acan direalisasi nalika ngeunaan inovasi sareng genah bata sareng mortir. Salah sahiji wates anu terakhir nyaéta ayana asistén toko anu marahmay. "Naon anu abdi tiasa bantosan?" nyaéta hal anu urang biasa ngadangukeun