Parangkat lunak salaku Layanan (SaaS) Statistik Tingkat Churn pikeun 2020

Urang sadayana parantos nguping ngeunaan Salesforce, Hubspot, atanapi MailChimp. Aranjeunna leres-leres ngabijilkeun jaman ningkatna tumuh SaaS. SaaS atanapi Software-as-a-service, kantun nempatkeun, nyaéta nalika pangguna nyayogikeun perangkat lunak dina dasar langganan. Kalayan sababaraha kaunggulan sapertos kaamanan, kirang ruang panyimpenan, kalenturan, aksés diantarana, modél SaaS parantos kabuktosan pisan ngahasilkeun usaha pikeun mekarkeun, ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng pangalaman pelanggan. Belanja parangkat lunak bakal tumuh dina 10.5% dina 2020, anu seuseueurna bakal disetir SaaS.