Kumaha kéngingkeun Seueur-seueurna tina Kampanye Iklan Facebook anjeun ku Halaman Pendaratan

Henteu aya gunana pikeun méakkeun récéh kana iklan online mana waé upami anjeun henteu mastikeun yén halaman iklan anu dikirim ka jalma parantos siap nampi. Ibarat nyiptakeun brosur, iklan TV sareng papan reklameu anu ngamajukeun réstoran anyar anjeun, teras, nalika jalma-jalma dugi ka alamat anu anjeun pasihkeun, tempat na surem, poek, dieusi ku beurit sareng anjeun teu kadaharan. Henteu saé. Tulisan ieu bakal ningali a