Media's Social's Road to Longevity handapeun GDPR

Nyéakeun sapoé jalan-jalan ngurilingan London, New York, Paris atanapi Barcelona, ​​nyatana, kota mana waé, sareng anjeun bakal ngagaduhan alesan pikeun yakin yén upami anjeun henteu ngabagi dina média sosial, éta henteu kajantenan. Nanging, konsumén di Inggris sareng Perancis ayeuna nyebat masa depan média sosial anu sanés. Panilitian ngungkabkeun prospek surem pikeun saluran média sosial sabab ngan 14% konsumén yakin yén Snapchat bakal tetep aya dina dasawarsa.