Appy Pie App Builder: Friendly User, No-Code App Building Platform

Pangembangan Aplikasi mangrupikeun industri anu teras-terasan ngembang. Kalayan beuki seueur usaha anu ngusahakeun ayana online, organisasi pamekaran aplikasi parantos dikaluarkeun pikeun aranjeunna. Aya naékna paménta pikeun aplikasi anu terus-terusan nyiptakeun pasar anu ngalangkungan para pangembang anu aya. Salaku tambahan, éta industri kaganggu ku naékna biaya sareng naek permintaan. Sagedengeun ti éta, aplikasi anu aya meryogikeun pangropéa konstan. Panilitian nunjukkeun yén 65% sumberdaya dibalanjakeun nyobian tetep aya