Pamaén Streaming HTTP Langsung: 5 Fitur Anu Anjeun Kedah Terang

Pamaén HLS anu katelah ogé HTTP live streaming mangrupikeun protokol komunikasi anu mangrupikeun gagasan Apple anu mimitina dirancang sacara éksklusif pikeun alat Apple tapi akhirna janten cocog sareng alat sanésna ogé. Diantara sababaraha fitur anu kapuji, platform streaming langsung HTTP ngagunakeun téknologi streaming adaptif anu nargétkeun palanggan streaming ku nyayogikeun aranjeunna jasa paménta sareng streaming langsung di sadaya alat Apple. Naha urang butuh