Anggur asup, Champagne Out: Kumaha AI Ngarobih Corong Penjualan

Behold kaayaan rep ngembangkeun jualan (SDR). Ngora dina karirna sareng sering pondok pangalaman, SDR narékahan pikeun maju dina organisasi penjualan. Hiji tanggung jawab maranéhanana: recruit prospek pikeun ngeusian pipa nu. Ngarah moro jeung moro, tapi teu salawasna bisa manggihan tempat moro pangalusna. Aranjeunna nyiptakeun daptar prospek anu aranjeunna pikir hébat sareng ngirimkeunana kana corong penjualan. Tapi seueur prospekna henteu cocog