5 Alat Heboh pikeun Minimalis Pamasaran Eusi

Kuring nganggap diri kuring minimalis dina pamasaran kontén. Abdi henteu resep kalénder rumit, penjadwal sareng alat perencanaan — pikeun kuring, éta ngajantenkeun prosés langkung rumit tibatan kedahna. Henteu kakantun, aranjeunna ngajantenkeun pamasar eusi kaku. Upami anjeun nganggo alat perencanaan kalénder kontén 6 bulan - anu dibayarkeun ku perusahaan - anjeun rumaos wajib tetep dina unggal jéntré tina rencana éta. Nanging, pamasar eusi anu pangsaéna lincah, siap ngalihkeun eusi sakumaha jadwal