Pamasaran Dioptimalkeun: Naha Anjeun Kedah Ngepaskeun Segmentasi Merk kana Aktivasina & Ngalaporkeun

Kalayan jumlah data anu seueur didamel di sababaraha saluran pamasaran, mérek ditantang pikeun ngatur sareng aktipkeun aset data anu leres pikeun maksimalkeun pungsi kinerja lintas-kanal. Pikeun langkung ngartos target target anjeun, ngajalankeun langkung seueur penjualan, sareng ngirangan limbah pamasaran, anjeun kedah ngajajarkeun segmentasi merek anjeun sareng aktipitas digital sareng ngalaporkeun. Anjeun kedah ngajantenkeun naha aranjeunna ngagaleuh sareng anu ngagaleuh (segmentasi pemirsa) kana naon (pangalaman) sareng kumaha (aktivasina digital) sahingga sadayana