Strategi E-commerce Multichannel pikeun Usum Liburan Ngarobih

Ideu Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén salaku dinten blitz hiji-kali parantos bergeser taun ieu, sabab pangecér ageung ngaiklan poéna Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén sapanjang bulan Nopémber. Salaku hasilna, éta janten kirang ngeunaan cramming hiji-off, poéna deal kana koropak anu parantos rame, sareng langkung seueur ngeunaan ngawangun strategi jangka panjang sareng hubungan sareng konsumén salami usum liburan, munculkeun kasempetan ecommerce anu pas di waktos anu pas