Voucherify: Jalankeun Promosi Pribadi Sareng Rencana Gratis Voucherify

Voucherify mangrupikeun Perangkat Lunak Promosi sareng Manajemén Kasatiaan munggaran anu ngabantosan ngajalankeun, ngatur, sareng ngalacak kampanye promosi pribadi sapertos kupon diskon, promosi otomatis, kartu kado, undian, program kasatiaan, sareng program rujukan. Promosi pribadi, kartu kado, hadiah, kasatiaan, atanapi program rujukan hususna penting dina tahap awal kamekaran. Start-up mindeng bajoang jeung akuisisi customer, dimana launching kupon diskon pribadi, promosi karanjang atawa kartu kado tiasa krusial pikeun mamingan konsumén anyar. Leuwih 79% AS

Kumaha Gancang Ngaluncurkeun Kampanye Dumasar Cuaca Henteu ngagaduhan Kamampuan Coding

Saatos penjualan Hideung Jumaah, kegelisahan balanja Natal, sareng penjualan pasca-Natal urang nuju usum penjualan anu paling membosankan taun deui - tiis, kulawu, hujan, sareng salju. Jalma-jalma linggih di bumi, daripada jalan-jalan nguriling balanja. Ulikan 2010 ku ékonom, Kyle B. Murray, ngungkabkeun yén paparan sinar matahari tiasa ningkatkeun konsumsi sareng kamungkinan urang ngaluarkeun. Nya kitu, nalika mendung sareng tiis, kamungkinan urang nyéépkeun turun. Sumawona, di

Téhnologi Diajar Kritikal salaku Manajer CRM: Ieu Sababaraha Sumber

Naha anjeun kedah diajar katerampilan téknologi salaku CRM Manager? Baheula, janten Manajer Hubungan Palanggan anu saé anjeun peryogi psikologi sareng sababaraha kamampuan pamasaran. Kiwari, CRM langkung seueur deui kaulinan tech tibatan aslina. Baheula, hiji manajer CRM langkung fokus kana cara nyiptakeun salinan email, jalma anu langkung kreatif. Kiwari, spesialis CRM anu saé nyaéta insinyur atanapi spesialis data anu ngagaduhan élmu dasar