Kakuatan Marketing Individualisasi

Émut nalika Nike ngenalkeun kampanye Just Do It? Nike tiasa ngahontal kasadaran sareng skala anu masif ku slogan saderhana ieu. Papan iklan, TV, radio, cetak… 'Just Do It' sareng Nike swoosh aya dimana-mana. Kasuksésan kampanye sacara umum ditangtukeun ku sabaraha jalma Nike anu tiasa ningali sareng nguping pesen éta. Pendekatan khusus ieu dianggo ku kaseueuran mérek ageung nalika pamasaran massal atanapi 'jaman kampanye' sareng ku ageung