Pamasaran Eusi: Eureun Ngajual + Mimitian Ngadangukeun

Éta sanés tugas anu gampang pikeun ngahasilkeun eusi anu leres-leres hoyong dibaca ku jalma, utamina kumargi kontén mangrupikeun salah sahiji daérah anu kualitasna selalu unggul tibatan jumlah. Kalayan konsumén kabanjiran ku seueur kontén kontén unggal dinten kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun anjeun menonjol di luhur sésana? Nyandak waktos kanggo ngupingkeun palanggan anjeun bakal ngabantosan anjeun ngadamel kontén anu resonasi sareng aranjeunna. Sedengkeun 26% pemasar anu ngagunakeun tanggapan pelanggan pikeun ngarahkeunnana eusi

Kieu Kumaha Ngaoptimalkeun Blog Anjeun pikeun Eusi Pamasaran

Henteu masalah naon jinis eusi anu anjeun jiptakeun, blog anjeun kedah janten pusat pikeun sadaya pamasaran eusi. Tapi kumaha anjeun pastikeun yén sistim saraf pusat disetél pikeun suksés? Kabeneran, aya sababaraha tweaks saderhana anu bakal nguatkeun distribusi sareng mastikeun yén pengikut anjeun terang persis naon anu kedah aranjeunna laksanakeun salajengna. Aman pikeun nyatakeun dinten ayeuna yén jalma resep gambar. Nyatana, hiji tulisan kalayan gambar langkung ti 2x

Kumaha Nyetak Gol Anu Tien Juara di buruan E-Dagang

Sedengkeun dina Piala Dunia ngan ukur ngan ukur hiji juara, seueur perusahaan anu tiasa ngalaman kasuksésan dina gim e-Dagang. Aya taktik kabuktosan anu ngabantosan skor pangecér. Baynote nunjukkeun anjeun kumaha cara nempatkeun pamaén pangsaéna sareng nyiptakeun rencana permainan anu dinamis supados bisnis e-Dagang anjeun tiasa nampi kameunangan. Sateuacan musim dimimitian, tim mimitina kedah nanem modal pikeun pamaén top. Nalika ngeunaan e-Dagang 5 kaluar tina

Kumaha Perusahaan Anu Nyambung Bakal Nyiptakeun Pasar Kaamanan Identitas $ 47B

Dina taun kamari, rata-rata biaya perusahaan ngalanggar biaya $ 3.5M, anu 15% langkung seueur tibatan taun sateuacan. Hasilna, CIO milarian cara pikeun ngajaga data perusahaan na kajaga bari ngaminimalkeun leungitna produktivitas pikeun padamel. Ping Identity nampilkeun kanyataan ngeunaan pasar kaamanan idéntitas sareng nawiskeun solusi pikeun kumaha perusahaan tiasa ngaktipkeun aksés aman dina infographic di handap. Pelanggaran data gaduh pangaruh anu négatip pisan pikeun konsumén

Anjeun Nyéépkeun 83 Poé Dina Ngirim Email

Salesperson rata-rata log langkung ti 2,000 jam per taun ngeunaan komunikasi bisnis, kalolobaanana pikeun tugas anu khusus-khusus (39%) sareng maca / ngajawab email (28%). Sanaos sigana média sosial janten modeu komunikasi anu paling populér, sabab 72% perusahaan ayeuna ngagunakeun média sosial dina sababaraha bentuk, email masih janten karesep luhur diantara usaha di sakumna dunya. Numutkeun kana Laporan Institute Global McKinsey, 87 milyar surélék disusun unggal dinten. Urang Amerika