Kumaha Nganggo TikTok Pikeun Pamasaran B2B

TikTok mangrupikeun platform média sosial anu paling gancang ngembang di dunya, sareng éta berpotensi ngahontal langkung ti 50% tina populasi sawawa AS. Aya seueur perusahaan B2C anu ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun ngamangpaatkeun TikTok pikeun ngawangun komunitasna sareng nyorong langkung seueur penjualan, nyandak halaman TikTok Duolingo contona, tapi naha urang henteu ningali langkung seueur pamasaran bisnis-ka-bisnis (B2B) TikTok? Salaku merek B2B, éta tiasa gampang pikeun menerkeun