Kunaon Kacepetan Halaman Wéb sareng 5 Cara pikeun Ngaronjatkeunna

Naha anjeun kantos nyerah dina halaman wéb anu ngamuat lambat, ngetok tombol tukang pikeun milari inpormasi anu anjeun milari di tempat sanés? Tangtosna, anjeun gaduh; sadaya jelema ngagaduhan dina hiji waktos atanapi anu sanés. Barina ogé, 25% urang bakal ngantunkeun halaman upami éta teu dimuat dina opat detik (sareng ekspektasi ngan ukur naék nalika waktos). Tapi éta sanés ngan ukur alesan yén halaman wéb penting. Réngking Google ngamangpaatkeun kinerja situs anjeun sareng