Penerbit Nyanggakeun Adtech Maéhan Kauntunganana

Wéb mangrupikeun média anu paling dinamis sareng inventif anu kantos aya. Janten upami ngeunaan iklan digital, kréativitas kedah teu aya wates wangena. Panerbit kedah, sacara tiori, tiasa sacara radikal ngabédakeun kit média na ti panerbit sanés pikeun kéngingkeun penjualan langsung sareng nganteurkeun dampak sareng kinerja anu teu aya tandinganna pikeun mitra na. Tapi aranjeunna henteu - sabab aranjeunna parantos fokus kana naon anu disebatkeun ku tech ad anu kedah dilakukeun ku penerbit, sareng sanés hal-hal anu aranjeunna