Pro sareng Kontra tina Kampanye Surélék Ganda Opt-In

Pelanggan henteu gaduh kasabaran pikeun milah koropak anu beres-beres. Aranjeunna kabanjiran ku pesen-pesen pamasaran unggal dinten, anu seueur anu aranjeunna henteu kantos daptar heula. Numutkeun ka Union Telecommunication International, 80 persén patalimarga e-mail global tiasa diklasifikasikeun salaku spam. Salaku tambahan, rata-rata tingkat kabuka email diantara sadaya industri ragrag antara 19 dugi 25 persén, hartosna perséntase ageung palanggan bahkan henteu ngaganggu pikeun diklik