Tujuh Masalah anu Ngalangkungan Dagang Sosial

Dagang sosial parantos janten kecap konci anu ageung, nanging seueur anu balanja sareng seueur anu ngajual nahan "bade sosial" kalayan jual beuli. Naha ieu? Kusabab seueur alesan anu sami butuh sababaraha taun pikeun e-commerce serius bersaing sareng ritel bata-na-mortir. Dagang sosial mangrupikeun ékosistem sareng konsép anu henteu dewasa, sareng ngan saukur bakal nyandak waktos pikeun nantang jagat transacting anu diminyakan anu parantos dilakukeun e-commerce ayeuna. Masalahna nyaéta