Kumaha Pilih Perusahaan Pangembangan Aplikasi Mobile Anu Katuhu

Dasawarsa ka tukang, sadayana hoyong gaduh sudut alitna nyalira dina Internét kalayan halaman wéb anu khusus. Cara pangguna berinteraksi sareng Internét ngarobah kana alat sélulér, sareng aplikasi mangrupikeun cara penting pikeun sababaraha pasar nangtung pikeun kalibet para pangguna, naekeun pangasilan, sareng ningkatkeun ingetan palanggan. Laporan Kinvey dumasar kana survey ngeunaan CIOs sareng Mobile Leaders mendakan yén pamekaran aplikasi sélulér mahal, laun, sareng frustasi. 56% tina