Wabah COVID-19: Pangaruh Pariwara sareng Pamasaran

Éta penting pisan pikeun damel sareng agénsi anu aya di luhur apdet pamasaran penting sepanjang waktos. Kusabab unggal bisnis kapaksa ngadamel parobihan kusabab kaayaan dunya anu ayeuna sareng kasehatan sareng kasalametan COVID-19, éta hartosna nyayogikeun téknologi anu cukup pikeun tanaga kerja jauh, ngalih kana jasa kontak enol nalika dimungkinkeun, sareng nguatkeun kendali kana biaya bisnis. Dimana méakkeun dolar pamasaran penting pisan dina waktos-waktos ieu. Usaha ogé kedah