Hé DAN: Kumaha Sora CRM Bisa Ngaronjatkeun Hubungan Penjualan anjeun sareng Ngajaga Anjeun Waras

Aya ngan loba teuing rapat pikeun pak kana dinten anjeun sarta teu cukup waktu pikeun ngarekam eta titik touch berharga. Malahan tim pra-pandémik, penjualan sareng pamasaran biasana ngagaduhan langkung ti 9 rapat éksternal sadinten sareng ayeuna kalayan ranjang kerja jauh sareng hibrida kanggo jangka panjang, volume rapat virtual naék. Nyimpen catetan akurat ngeunaan rapat-rapat ieu pikeun mastikeun yén hubungan dipupuk sareng data kontak anu berharga henteu leungit.