Amplero: Cara Langkung pinter pikeun Ngurangan Pelanggan

Nalika ngeunaan ngarobih pelanggan, ilmu mangrupikeun kakuatan utamina upami dina wawasan paripolah anu beunghar. Salaku pemasar urang ngalakukeun sagala anu urang tiasa ngartos kumaha kalakuan konsumén sareng kunaon aranjeunna angkat, sahingga urang tiasa nyegah. Tapi naon anu sering dipendakan ku pemasar nyaéta penjelasan gosok tibatan prediksi leres résiko gosok. Janten kumaha anjeun kéngingkeun masalah? Kumaha anjeun ngaramal saha

Pemasar sareng Pembelajaran Mesin: Langkung gancang, Langkung pinter, Langkung Épéktip

Salami mangtaun-taun uji coba A / B parantos dianggo ku para pemasar pikeun nangtoskeun efektivitas tawaran dina nyetir tingkat réspon. Pemasar nampilkeun dua vérsi (A sareng B), ngukur tingkat réspon, nangtoskeun juara, teras nganteurkeun tawaran éta ka sadayana. Tapi, hayu urang nyanghareupan éta. Pendekatan ieu mangrupikeun cara anu lambat, matak pikaboseneun, sareng teu taliti akurat - utamina nalika anjeun nerapkeunana kana telepon sélulér. Naon anu diperyogikeun ku pamasar seluler nyaéta cara pikeun nangtoskeun tawaran anu pas