3 Cara Pemasaran Organik Bisa Ngabantosan Anjeun Ngahasilkeun Anggaran Anjeun Dina 2022

Anggaran pamasaran turun ka rekor handap 6% tina pendapatan perusahaan di 2021, turun tina 11% dina 2020. Gartner, The Annual CMO Spend Survey 2021 Kalayan ekspektasi saluhur-luhurna, ayeuna waktosna pikeun para pemasar pikeun ngaoptimalkeun belanja sareng manteng aranjeunna. dollar. Salaku pausahaan allocates sumberdaya pangsaeutikna pikeun pamasaran-tapi tetep nungtut mulang tinggi on ROI-éta teu datang salaku reuwas yén belanja pamasaran organik soaring dibandingkeun belanja iklan.